Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Радою сталася бійка

Неділя, 28 грудня 2014, 11:27

Бійка між мітингувальниками та правоохоронцями сталася біля будівлі Верховної Ради в неділю.

Як передає Інтерфакс-Україна, в ході акції протесту "фінансового Майдану" на площі Конституції під стінами парламенту група мітингувальників спробувала прорватися до будівлі Верховної Ради через кордон правоохоронців.

Правоохоронці в результаті відтіснили протестувальників.

В даний час під Верховною Радою перебуває близько 500 учасників акції. Уздовж стін будівлі парламенту в кілька рядів вишикувався кордон правоохоронців.

Мітинг під ВР. Фото Антона Ємельянова
Мітинг під ВР. Фото Антона Ємельянова

Як повідомлялося, Верховну Раду з ранку в неділю пікетують активісти низки громадських рухів з вимогою дотримуватися законів і поважати Конституцію України.

Вони тримають плакати: "Забирайте кошти у офшорів, а не у бізнесу", "ні ПДВ-рахунками", "Ні акцизу на переобладнання авто", "Ні акцизу і підвищенню мита" та інші в тому ж ключі.

Частина учасників пікету - представники політичної партії "Воля" та представники "фінансового Майдану".

Учасники акції стукали палицями по порожніх діжках, а так само скандували різні гасла. По периметру парламенту стоять кордоном співробітники правоохоронних органів.

Як відомо, раніше депутат Дерев'янко захопив управління партією Воля, а депутати, що пройшли від партії разом з Самопоміччю вийшли з парії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: