Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна заборонять чиновникам дуже "паніти"

Четвер, 29 січня 2015, 11:13

У Росії хочуть заборонити депутатам "триматися по-панському" і мати рахунки в іноземних банках.

Про це в четвер заявив глава адміністрації президента РФ Сергій Іванов на семінарі для губернаторів, мерів столиць областей і глав регіональних законодавчих зборів, передають РИА Новости.

"Державним службовцям усіх рангів не можна "панитися" (барствовать - ред.), є таке напівзабуте слово, але, на мій погляд, воно тут вельми доречне. Потрібно подавати особистий приклад бездоганної поведінки і скромності", - розповів Іванов.

За його словами, "в цьому запорука довіри з боку людей, а суспільна довіра - це найпотужніший дієвий ресурс розвитку населеного пункту".

Також Іванов повідомив, що найближчим часом буде визначено коло чиновників, яким заборонять мати рахунки в іноземних банках, проект указу президента РФ готується.

"На всіх держслужбовців, які беруть участь у підготовці рішень, які зачіпають питання суверенітету і національної безпеки, поширено заборону відкривати і мати рахунки в іноземних банках, володіти і користуватися іноземними фінансовими інструментами. Кого конкретно це зачіпає, буде визначено в самий найближчий час", - сказав Іванов.

Він додав, що відповідний указ президента Путіна "вже на виході".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування