Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До бойовиків прибуває підкріплення з РФ - РНБО

Субота, 3 січня 2015, 12:43

Фіксується прибуття нових військовослужбовців РФ та спроби встановлення єдиного керівного центру над усіма терористичними угрупованнями на Луганщині.

Про це повідомив  речник Антитерористичної операції Андрій Лисенко.

За його словами, також зафіксовані поодинокі факти агресивних дій з боку бойовиків на Донецькому та Луганському напрямках.

"Протягом доби жоден український військовий не загинув, одного військовослужбовця було поранено. Інцидент мав небойовий характер", - зазначив Лисенко. 

Інфографіка - РНБО

Як відомо, в МНС РФ заявили, що одинадцята колона з "гуманітарною допомогою" вирушить на Донбас 8 січня. До складу конвою увійдуть більше 120 одиниць техніки та понад 1,4 тис. тонн вантажу продовольства і дитячого харчування.

Напередодні  в МЗС РФ поширили заяву про те, що глави Міністерств закордонних справ Росії, України, ФРН і Франції підкреслюють на необхідності якнайшвидшого скликання чергової зустрічі Контактної групи по Донбасу.

В МЗС Франції заявили, що міністри закордонних справ країн-учасниць "нормандського формату" переговорів про врегулювання на сході України домовилися знову зосередитися на цьому форматі найближчими днями.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: