Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У вівторок Полтава ще раз спробує визнати Росію агресором

Субота, 31 січня 2015, 16:26

3 лютого депутати Полтавської міськради на позачерговій сесії повторно розглянуть питання про визнання Росії країною-агресором, а самопроголошені "ЛНР" і "ДНР" - терористичними організаціями.

Як повідомили в міськраді Полтави, мер міста Олександр Мамай підписав відповідне розпорядження, яким призупинив дію попереднього рішення з цього питання.

У розпорядженні наголошується, що фактично 30 січня під час сесії міськради не було подано проект рішення, у зв'язку з чим депутати міської ради не мали фактичного змісту заяви, тому голосування з даного питання не відображає дійсного волевиявлення депутатів Полтавської міськради.

Крім того, при розгляді даного питання мало місце порушення регламенту, зазначається у повідомленні.

Як відомо, 30 січня у Полтаві депутати міськради не зібрали достатньої кількості голосів для визнання самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік" терористичними організаціями, а Російської Федерації - державою-агресором. За проект рішення проголосувало 20 депутатів, 12 утрималися.

31 січня близько 400 осіб вийшли на мітинг під стіни міськради, вимагаючи від депутатів міськради визнати Росію країною-агресором.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування