Азов: Широкине практично знищене, багато поранених

Субота, 14 лютого 2015, 11:32

В ході артилерійського бою н.п. Широкине (Донецька обл.) практично знищене.

Про це заявили у батальйоні спецпризначення "Азов".

"Широкине практично знищене в ході артилерійського бою. . По селу без перерви працюють ворожі "ГРАДи" та артилерія", - зазначили в "Азові".

Також у батальйоні повідомили, що внаслідок боєзіткнень "маємо велику кількість поранених", та в бій прибувають нові сили.

Пізніше в Азові уточнили, що в результаті боїв під Широкіним "з нашого боку станом на 19:00 близько двох десятків поранених, чотири з яких перебувають у важкому стані, вони евакуйовані з поля бою. Їм надають медичну допомогу".

"Результат роботи нашої артилерії: мінус один ворожий танк та УРАЛ з боєкомплектом терористів. Точні втрати живої сили противника наразі не відомі. Рахунок наближається до півсотні вбитими", - зазначили в Азові.

Як відомо, раніше в "Азові" повідомили, що у н.п. Широкине під Маріуполем з п'ятої ранку 14 лютого терористи розпочали наступ на позиції полку "Азов".

За даними Азова, після тривалої артипідготовки ворог кинув танки, БМП та піхоту в атаку. У бою в Широкіному було знищено ворожий танк та взято у полон терористів.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування