Міліція затримала лідера "батальйонного братства", який пікетував АП

Середа, 4 лютого 2015, 15:57

Столична міліція затримала і допитала лідера "Всеукраїнського батальйонного братства" В'ячеслава Фурсу за непокору міліції в ході мітингу біля будівлі Адміністрації президента ввечері 3 лютого.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на співрозмовника в столичному главку.

"Співробітники міліції затримали і допитали лідера "Всеукраїнського батальйонного братства" у зв'язку зі злісною непокорою працівникам міліції", – повідомили там.

Як відомо, раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що його відомство затримало підполковника Генштабу, який є одним з організаторів цього мітингу.

В ході мітингу у вівторок Фурса заявив, що до очолюваної ним організації входять представники близько 40 батальйонів, які вимагають ввести воєнний стан і змінити керівництво силового блоку країни. Мітингувальники спробували пройти в будівлю Адміністрації президента.

До них вийшов замлави АП Андрій Таранов, який прийняв звернення до президента і, за словами Фурси, пообіцяв у середу погодити з главою держави зустріч з ініціативною групою від мітингувальників. Після переговорів протестувальники пішли.

У середу вранці народні депутати-командири батальйонів заявили, що не мають ніякого відношення до "Всеукраїнського батальонного братства".

Заступник голови фракції "Народний фронт" командир батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук з трибуни Верховної Ради заявив, що очолювана Фурсою організація розхитує ситуацію всередині країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News