Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Київстар" стверджує, що бойовики не зможуть створити оператора на його обладнанні

П'ятниця, 6 лютого 2015, 15:56

На обладнанні "Київстару" на підконтрольних бойовикам територіях Донецької та Луганської областей технічно неможливо створити автономну ділянку мережі.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор з корпоративних зв'язків оператора Михайло Шуранов.

"Мережа "Київстар" управляється централізовано з Києва, всі ключові системи контролю, моніторингу, управління і білінгу знаходяться в головному офісі компанії. Створення автономної ділянки мережі зв'язку, на наявному обладнанні "Київстару" в Донецькій чи Луганській областях неможливо", – повідомив він.

За даними оператора, 4 лютого озброєні люди зайшли в технічний центр офісу "Київстар" в Донецьку, в той же день оператор відключив сегмент мережі мобільного зв'язку на частині територій Донецької та Луганської областей, непідконтрольній українській владі.

5 лютого представники так званої "ДНР" розповсюдили в ЗМІ плани створити свого мобільного оператора, який працюватиме на території "ДНР" і "ЛНР". За даними представників, прогнозований термін створення оператора – три-п'ять тижнів.

Станом на поточний момент доступ до технічного центру "Київстару" в Донецьку залишається заблокованим, фахівці оператора не мають доступу до обладнання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...