Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Азов": Бойовики готують наступ після 10 березня

Вівторок, 10 березня 2015, 10:54

Полк "Азов" з посиланням на перехоплені переговори повідомляє, що бойовики готують наступ після 10 березня.

Про це йдеться у повідомленні полку, поширеному в мережі Facebook.

"Бойовики готують наступ на сході України по всьому фронту після 10-го березня. Про це стало відомо з перехоплених переговорів терористів", - сказано в повідомленні.

"Окрім того, вороги відкрито обговорюють можливий наступ на Лисичанськ та інші напрямки", - зазначили в повідомленні.

Як заявив "Українській правді" в.о. керівника прес-служби Генштаба Владислав Селезньов, така оперативна інформація справді надходить.

"Ми її перевіряємо. Називають і 10, і 15 число", - зазначив він.

"У нас є можливість оперативно відреагувати на таку ситуацію", - додав він.

"Ми готові до буд-якого розвитку ситуації. Сили і засоби на всіх ділянках лінії зіткнення стороні є. ми виконали в повному обсязі заходи по відведенню важкого озброєння і крупнокаліберної артилерії і розраховуємо, що та сторона в повному обсязі дотримуватиметься Мінських угод", - зазначив він.

Селезньов також додав, що місія ОБСЄ постійно відстежує місця нового базування артилерії сил АТО, яка була відведена згідно з Мінським протоколом.

Водночас, за його словами, бойовики систематично порушують умови перемир'я, в тому числі весь світловий день йшов бій в районі Широкиного за підтримки танків. "Атаку бойовиків ми відбили", - додав він.

Він також додав, що бойовики вели вогонь по наших позиціях з автоматичного гранатомету, в результаті чого був контужений один боєць Нацгвардії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...