Росія, не соромлячись, урочисто відправляє бойовиків на Донбас

Четвер, 12 березня 2015, 10:05

З Єкатеринбурга привселюдно й урочисто відправили 50 найманців воювати з українцями на Донбасі.

Про це повідомляє видання "Єкатеринбург online".

50 людей у ніч із 11 на 12 березня виїхали в Україну з Єкатеринбурга – це найбільша місцева група добровольців з початку оголошеного перемир'я, відправлена в такій урочистій і публічній обстановці.

Бойовиків проводжали з промовами прямо на площі перед залізничним вокзалом.

Під пам'ятником воїнам Уральського добровольчого танкового корпуса часів Великої Вітчизняної зібралися представники Уральського добровольчого корпуса сучасного – того, що воює в Україні.

 

"Це наймасштабніше відправлення добровольців до формування "ЛНР" з моменту початку "перемир'я" – 50 людей", – заявив глава свердловського фонду ветеранів спецназу Володимир Єфімов.

 

"Хлопці в основному ветерани спецназу, половина вже воювала в Україні. У перемир'я будемо допомагати відновлювати республіку. Чому вони в балаклавах? Так соромляться! Служити будуть у бригаді "Призрак" в Олексія Мозгового", - сказав він.

При цьому бойовики, що зібралися, говорили, що вони їдуть "воювати за братній народ".

Єфімов зазначив, що проводжати бійців прийшли не тільки родичі, а ще й громадські організації: рада ветеранів уральського добровольчого округу, представники КПРФ, члени асоціації "Урал – Новоросія", козаки й інші. Сам він теж їде в Україну. 

 

"Це не найманці! Це саме добровольці! Саме безкоштовно! Одразу вам кажу", – заявив Єфімов, який раніше розповідав про схему відправлення бійців на війну.

"Ми їх усім забезпечили: одяг, медикаменти, дорожні витрати. Хлопці нічого не потребуватимуть", – у той же час розповів керівник асоціації "Урал – Новоросія" Бек Манасов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News