Аваков дає Коломойському добу, щоб відкликати озброєну "охорону"

Понеділок, 23 березня 2015, 13:09

Глава МВС Арсен Аваков дав добу приватним фірмам, щоб відкликати своїх співробітників зі зброєю з громадських місць.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Даю всім охоронним компаніям 24 години - звільниться від подвійних-потрійних трактувань - привести свою діяльність у бездоганну канву, відповідно до букви закону. Посилання на тривожний воєнний час буде не виправдовувати порушення, а обтяжувати їх", - написав він.

Глава МВС наголосив, що приватні охоронні структури не мають права носити в громадських місцях вогнепальну зброю. Міністр зазначив, що на вулицях не повинно бути охоронних груп бізнесменів.

"На вулицях міст не будуть бродити особисті охоронні групи бізнесменів і політиків - з вогнепальною зброєю. Це стосується всіх і квазі -"патріотів" і реальних патріотів, і великих бізнесменів і олігархів. І - особисто - Коломойського, Пінчука, Ахметова, Єремєєва, Суркіса, Григоришина та інших. Хочете мати охорону вашого бізнесу з вогнепальною зброєю? - жорстко за законом - залучайте міліцейську Державну службу охорони. Інше - буде припинено", - написав він.



Як повідомлялося, 19 березня Верховна Рада остаточно позбавила Коломойського контролю над "Укрнафтою".

У той же день голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський в супроводі озброєних людей прибув в офіс держкомпанії "Укртранснафта".

Коломойський заявив, що "захищав" держкомпанію "Укртранснафта" з озброєними людьми від "організованого злочинного угруповання" на чолі з нардепом Ігорем Єремеєвим ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування