Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Княжицький каже, що в день злочину був на телебаченні і нікого не ґвалтував

Понеділок, 23 березня 2015, 13:35

Нардеп Микола Княжицький заявляє, що у день, коли згідно зі звинуваченням проти нього, сталося зґвалтування неповнолітньої особи в Камбоджі – 9 вересня 2011 року – він перебував у Києві та вів телепередачу. Він звинувачує у замовленні справи проти нього бізнесмена Кагаловського.

Про це Княжицький повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Нардеп отримав лист-відповідь від Українського бюро Інтерполу, в якій вказано, що 11 березня камбоджійське бюро надіслало циркуляр щодо розшуку Княжицького, якого звинувачують у зґвалтуванні 9 вересня 2011 року в місті Пномпень.

Прес-служба народного депутата заявляє, що ця інформація "є наклепницькою та сфальсифікованою, оскільки у день, коли нібито відбувся цей злочин, Княжицький знаходився у Києві".

"Ввечері з 8 на 9 вересня 2011 року Княжицький знаходився у Києві та вів телепрограму "Вечір з Миколою Княжицьким". Гостями телепрограми були Левко Лук’яненко, Микола Томенко, Мрідула Гош та інші. Програму подивилося 1,5 млн осіб", - зазначено в повідомленні.

У МВС підтвердили, що отримали циркуляр із камбоджійського управління Інтерполу. espreso.tv 

Княжицький заявляє, що ініціатором звинувачень проти нього є російський бізнесмен Костянтин Кагаловський.

Як відомо, між Княжицьким та російським бізнесменом Кагаловським виник конфлікт після того, як у останнього за допомогою Княжицького було відібрано телеканал "ТВі" у квітні 2013 року.

Нагадаємо, депутата Миколу Княжицького на запит Камбоджі оголосили в розшук по лінії Інтерполу у справі про зґвалтування.

До того Княжицький подав заяву в міліцію щодо погроз татиску на нього з боку іноземних спецслужб і російських пропагандистів шляхом "надання неправдивих даних до іноземних та міжнародних правоохоронних органів, що були інспіровані російськими спецслужбами тa сфальсифіковані кримінальні переслідування у країнах третього світу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування