Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Льовочкін хоче, аби на Заході його сприймали як опозиціонера і наступного прем'єра

Вівторок, 24 березня 2015, 16:15

Екс-глава Адміністрації Януковича, нардеп Сергій Льовочкін не шкодує грошей на піарників, намагаючись створити собі за кордоном образ палкого опозиціонера і навіть потенційного наступного прем’єр-міністра України.

Про це "Українській правді" повідомили джерела у американських медіа.

Так, лобісти Льовочкіна активно пишуть листи в американські ЗМІ із проханням опублікувати статтю колишнього соратника Януковича під заголовком "Поганий мир чи хороша війна?"

При цьому лобісти намагаються зарекомендувати Льовочкіна як палкого опозиціонера та навіть можливого наступного прем’єр-міністра України.

Як ідеться в листах, Льовочкін є "впливовим політичним гравцем та опозиціонером в Україні, котрий розглядається як потенційний наступний прем’єр-міністр України", а його політична програма, як пишуть лобісти, здатна покласти край кризі та війні.

У свoїй статті Льовочкін критикує теперішню владу та заявляє, що в Україні зараз "поганий мир".

Він пише, що перемир’я в Україні є хитким, а обіцянки, дані під час Революції Гідності, не виконуються.

Більше того, колишній глава Адміністрації Януковича заявляє, що в Україні посилилися політично вмотивовані переслідування, які штовхають колишніх регіоналів на самогубства. 

Крім того, екс-глава Адміністрації Януковича звинувачує теперішній уряд у тому, що він діє тими самими методами, що і його попередники. 

Зазначимо, що час від часу в закордонних медіа якимось чином з’являються статті Льовочкіна. Зокрема, взимку його колонку опублікували американське видання Politico та англомовна газета в ОАЕ The Gulf Today.

Нагадаємо, у інтерв’ю російським ЗМІ Віктор Янукович заявив, що рішення розігнати Майдан 30 листопада приймав Льовочкін.

Сам Льовочкін запропонував Януковичу повторити свої звинуваченняу Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування