Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Raiffeisen Bank закриє відділення у 15 містах Росії

Четвер, 26 березня 2015, 08:51

Австрійський банк Raiffeisen Bank до осені цього року закриє філії своїх відділень у 15 містах Росії.

Інформацію про це опублікована на сайті компанії в середу, 25 березня, пише DW.

Реструктуризація торкнеться відділення в Ангарську, Барнаулі, Братську, Волзькому, Златоусті, Іваново та інших містах країни. Російський офіс продовжить дистанційно співпрацювати з корпоративними клієнтами, але повністю припинить обслуговування фізичних осіб.

Глава російського відділення Raiffeisen Bank Сергій Монін зазначив, що офіси залишать тільки в регіонах, де є високий попит на послуги банку.

Крім того, з 25 березня банк не видаватиме і рефінансувати нові автокредити через низький, на думку керівництва, потенціалу розвитку російського автомобільного бізнесу.

Така реструктуризація пов'язана з тривалим зниженням прибутку російської філії і зменшенням його ринкової вартості через обвал курсу рубля, про що RBI на початку року попереджала своїх акціонерів. Зміни торкнуться не тільки російського ринку, а й усієї Східної Європи.

У 2014 році дочірні філії Raiffeisen зазнали збитків у розмірі півмільярда євро і змушені вживати заходів щодо збільшення свого капіталу.

До кінця року RBI збирається продати Європейському банку реконструкції та розвитку контрольний пакет акцій своєї української дочки "Райффайзен Банк Аваль".

"Економічна правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування