Чорновол переконує, що у Пашинського-молодшого дуже маленька посада

П'ятниця, 6 березня 2015, 19:57

У "Народному фронті" називають провокацією проти Сергія Пашинського інформацію про те, що його син працює в концерні "Укроборонпром".

Про це заявила народний депутат Тетяна Чорновол, член комітету з питань нацбезпеки і оборони, який очолює Пашинський, повідомляє "ЛігаБізнесІнформ".

Вона зазначила, що Пашинський наразі є однією з ключових фігур в питаннях оборони країни і проти нього ведуться дуже серйозні атаки, і найлегше це зробити через сім'ю.

"Так, Антон Пашинський зараз працює, але що стосується посади, яку він займає - це дуже маленька посада. І це не "Укроборонпром", це структура "Укроборонпрому", а в цій структурі департамент, в якому всього три людини, і там працює Антон Пашинський", - сказала вона.

Чорновол також повідомила, що Антон Пашинський пройшов службу в Нацгвардії і пізніше допомагав самій Чорновол дістати тепловізори для батальйонів МВС.

Раніше Forbes повідомив про те, що в лютому в "Спецтехноекспорті" з'явився новий топ-менеджер - 24-річний Антон Пашинський, син депутата Сергія Пашинського.

Він очолив другий департамент державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства "Спецтехноекспорт" державного концерну "Укроборонпром".

Цей підрозділ займається, зокрема, військовими контрактами України з Північним Суданом на десятки мільйонів доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування