Читачі Time не змогли визначити, хто впливовіший: Путін чи корейська поп-співачка

Субота, 11 квітня 2015, 21:37

У рейтингу найвпливовіших людей за версією читачів американського журналу Time перше місце з 6,9% голосів поділили між собою президент РФ Володимир Путін та південнокорейська поп-співачка Лі Чхерін (Lee Chae-rin, більш відома як CL) з групи 2NE1.

Провідні російські інформагенції повідомили, що перше місце у голосуванні дісталося саме Путіну, при цьому його "суперниця" не згадується майже взагалі.

Як заявив речник Путіна Дмитро Пєсков, у Кремлі "не стежили за голосуванням…, за підсумками якого Путін випередив усіх світових лідерів у рейтингу найвпливовіших людей", повідомляє  "Говорит Москва".

За підсумками рейтингу, Путін та CL з відривом у 4% голосів випередили співачок Lady Gaga, Rihanna та Beyonce, а також Далай Ламу, який посів 7 місце.

Також в аутсайдерах опинилися Папа Римський Франциск (1,5%), президент США Барак Обама та його дружина Мішель (1,4 та 1,2% голосів відповідно), а також засновник Facebook Марк Цукерберг, який набрав лише 0,9% голосів.

Серед кандидатів на найвливовішу персону були й канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Сирії Башар Асад та лідер КНДР Кім Чен Ин.

Голосування читачів завершилося о 23:59 10 квітня. Офіційні підсумки оголосять 13 квітня, список за версією редакції буде оголошено 16 квітня.

Підсумки голосування  TIME 100 reader’s poll

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування