Бойовики мітять свою важку техніку, щоб упізнавали з повітря - волонтер

Вівторок, 21 квітня 2015, 14:42

На Донбасі бойовики позначають свою військову техніку хрестами, щоб її можна було розпізнати з повітря.

Про це повідомив у Facebook волонтер Юрій Касьянов.

"У Горлівці помічена військова техніка противника з нанесеними на неї хрестами для впізнання з повітря", - заявив Касьянов, посилаючись на дані аеророзвідки, отримані за допомогою безпілотників.

Крім того, за його словами, у Стаханові "бойовики і окупанти стали наносити на кабіни вантажівок білі квадрати, помітні зверху".

"На кордоні з Україною російська армія постійно проводить військові навчання із залученням гелікоптерів. Ворог готується застосувати авіацію?", - зазначив Касьянов.

В Горловке замечена военная техника противника с нанесенными на нее крестами для опознавания с воздуха. В Стаханове боев...

Posted by Юрий Касьянов on 21 Апрель 2015 г.

Разом з тим аеророзвідка полку Дніпро-1 виявила скупчення російської важкої техніки вздовж лінії розмежування, що проходить коло с. Широкіно.

На відео, яке оприлюднили бійці, вказується, що активної життєдіяльності в селищі Безімене, Донецької області, де, власне, і стоїть важка техніка, не спостерігається.

Як відомо, раніше в СММ ОБСЄ зафіксували часткове зникнення з місць зберігання важких озброєнь проросійських бойовиків.

Глава Міноборони Степан Полторак заявив про збільшення кількості диверсійних груп, які будуть намагатися "працювати" в тому числі і на військових об'єктах.

У свою чергу прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважає не дуже високою імовірність прямого військового вторгнення Росії на травневі свята. 

Джерело відео - Дніпро-1 Аеророзвідка

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування