Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полторак: Диверсантів більшає, готуються "працювати" на військових об'єктах

Вівторок, 21 квітня 2015, 14:13

Глава Міноборони Степан Полторак заявляє про збільшення кількості диверсійних груп, які будуть намагатися "працювати" в тому числі і на військових об'єктах.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак у ході засідання Держкомісії з надзвичайних ситуацій у форматі селекторної наради під головуванням прем'єр-міністра.

"Ми бачимо, що терористичні загрози останнім часом збільшуються, збільшується кількість диверсійних груп, які будуть намагатися "працювати" вже в тому числі і на військових об'єктах", - заявив він.

За словами Полторака, всього таких об'єктів 25.

"Нами уточнені плани охорони і оборони таких об'єктів і співпраця з іншими службами для координації роботи над цими об'єктами", - зазначив він.

У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявив, що охорону правопорядку на стратегічних об'єктах в Україні щодня забезпечують близько 10 тисяч правоохоронців.

"Під охороною знаходяться 2,3 тисячі об'єктів. Працівники структурних підрозділів МВС та Нацгвардії здійснюють фізичну охорону 500 об'єктів, серед яких - 13 особливо важливих, у тому числі - 4 електростанції, а також наукові та дипломатичні установи", - повідомив Аваков.

За його словами, у середньому за добу до несення служби залучаються понад 10 тисяч правоохоронців.

"Вони несуть службу у складі 2,8 тисяч автопатрулів та 3,4 тисяч піших патрулів", - зазначив глава МВС.

За даними Авакова, у березні Департамент служби охорони при МВС уклав договори про охорону 10 морських торгових портів.

"Починаючи з 1 квітня ці порти додатково охороняють майже 150 постів та 12 автомобільних патрулів. Працівники міліції озброєні табельною та автоматичною вогнепальною зброєю", – зазначив Аваков.

Українська правда,5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...