Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портнов про контрреволюцію: Все ще попереду

П'ятниця, 24 квітня 2015, 14:08

Колишній замголови АП при Януковичі Андрій Портнов заявляє, що не підтримує жодну зі сторін у конфлікті З'їзду адвокатів, який загострився в п'ятницю.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook, коментуючи заяву депутата від "Свободи" Андрія Іллєнка про те, що люди Портнова в центрі Києва проводять контрреволюційний переворот.

"Я не підтримую в конфлікті жодну зі сторін, не беру участі у ньому й вважаю неприпустимими будь-які маніпуляції, спрямовані на обмеження делегатів в участі в з'їзді", - заявив Портнов.

"Що стосується висловлення провладного депутата про контрреволюційний переворот, то тут головне не хвилюватися завчасно, усе ще попереду", - додав Портнов.

При цьому він зазначив, що "проведення з'їзду з недопущенням делегатів або блокуванням чиєїсь участі в ньому ставить під сумнів легітимність наступної роботи Вищої ради юстиції".

Як відомо, у п'ятницю з'їзд адвокатів, який мав обрати членів Вищої ради юстиції, не допустив одного із претендентів – Ростислава Кравця, також не допустили всю київську делегацію з 59 людей.

Коментуючи ці події Іллєнко заявив: "По суті, люди Портнова зараз у центрі Києва проводять контрреволюційний переворот. Я прошу, щоб ця ситуація була вирішена негайно".

Як відомо, головою Національної Асоціації Адвокатів України є одіозна Лідія Ізовітова. У 2013 році за часів Януковича ЗМІ відносили її до групи тодішнього керівника головного управління АП з питань судоустрою Андрія Портнова.

Про ситуацію з обранням членів ВРЮ можна почитати тут.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування