Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біля будинку заступника Авакова напали на журналістів

Вівторок, 28 квітня 2015, 18:29

Біля будинку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря в селі Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK.

Про це повідомив журналіст Денис Бігус.

Блядь, только что в Лесниках, возле дома замминистра МВД Чеботаря на съемочную группу напали, придушили оператора, отобр...

Posted by Denys Bigus on 28 квітня 2015 р.

"Щойно в Лісниках, біля будинку заступника міністра МВС Чеботаря, на знімальну групу напали, придушили оператора, відібрали камеру, вирвали навігатор з відео з машини. Я поїхав туди. Адреса Підлісна, 30", - написав він на Facebook.

Пізніше Бігус оприлюднив відео першого нападу на журналістів, яке сталося вранці.

"Ситуація коротко: будинок заступника міністра Сергія Чеботаря побудований в заповідній зоні на околиці села Лісники. Зйомка проводилася під час підготовки сюжету про декілька високих чинів МВС. Це ранкове відео. На ньому охорона нападає вперше", - пояснив журналіст.

"Потім вони повернулися на своєму білому Volkswagen Transporter 1123, поламали камеру, забрали її, побили оператора, вирвали реєстратор (вже з іншою картою) і зникли. Відео нападника тут є", - додав він.

"Під час зйомок на територію садиби заїжджала біла Camry дружини Чеботаря, з номерами 5555. Після нападу вона зникла", - повідомив Бігус.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування