Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков розповів, скільки повії платили міліціонерам

П'ятниця, 3 квітня 2015, 21:26

Співробітники Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, в Києві займалися організацією сутенерства.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, міліціонери "кришували мережу підпільних публічних закладів та салонів, займалися організацією сутенерства, координуючи систему інтернет-сайтів, що надавали платні інтим-послуги".

СРЫВ КРЫШИ БОРДЕЛЕЙ.Есть в составе милиции Департамент - с неблагозвучным сокращенным названием - ДБЗТЛ ( Департ...

Posted by Arsen Avakov on 3 квітня 2015 р.

"Обсяг щомісячних "доходів від повій" для керівництва київського управління ДБЗТЛ  оцінюється оперативниками близько у 350 000 долларів", - повідомив Аваков.

За словами міністра, правоохоронці затримали заступника начальника відділу по місту Києву, полковника Дмитра Ольховика. Водночас заступник начальника столичного управління ДБЗТЛ полковник Слюсар переховується. Його оголосили в розшук.

"Затримані та дають свідчення ще 4 учасника групи. Більш ніж до 30 учасників застосовані різноманітні міри слідчо-адмініістративних процедур", - додав Аваков.

За словами міністра, правоохоронці затримали заступника начальника відділу у Києві, полковника Дмитра Ольховика. Водночас заступник начальника столичного управління ДБЗТЛ полковник Слюсар переховується. Його оголосили в розшук.

"Затримані та дають свідчення ще 4 учасника групи. Більш ніж до 30 учасників застосовані різноманітні міри слідчо-адмініістративних процедур", - додав Аваков.

Він також повідомив, що звільнив начальника ДБТЗЛ Андрієнка та начальника столичного управління ДБТЗЛ Ярослава Жука.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування