Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: Затримані в центрі Києва - кур'єри банди, що вкрала з банку 170 мільйонів

Середа, 10 червня 2015, 16:32

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив подробиці стрілянини в центрі Києва. Затримані перевозили в машині півмільйона гривень.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Мова йде про викриття банди, підозрюваної у розкраданні, організованому із" Прайм-банку" в сумі 169,8 млн грн, а також - в організації неоподаткованої "прокачки" готівки - через фіктивні фірми конвертаційного центру з об'ємом обігу близько 1,5 мільярда (!) гривень", - повідомив глава МВС.

Він пояснив, що стрілянина в центрі міста, по колесах автомобіля - крайній захід, "але сьогодні він був необхідним".

"Шахраї, кур'єри злочинної групи, намагалися сховатися - уникнути затримання на гарячому - чинили опір міліції, але - були блоковані та затримані бойовим спецпідрозділом МВС в центрі Києва", - написав міністр.

Він також розповів, що в машині у затриманих було вилучено зброю та 500 тисяч гривень.

"Кур'єри затримані. Триває обшук в банку і ще за 8 адресами дислокації учасників групи. Вилучаються значно більші суми грошей і затримуються учасники злочинної схеми. Цю спільну операцію МВС та Генпрокуратури трохи згодом будем освітлено детальніше", - написав міністр.

Стрельба в центре города, по колесам пытавшегося скрыться автомобиля - крайняя мера, но сегодня она была необходима. Мо...

Posted by Arsen Avakov on Wednesday, June 10, 2015
 

Як повідомлялося, у середу близько 12.35 у центрі Києва, на площі Слави навпроти університету транспорту, сталася стрілянина із переслідуванням.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування