Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: Зупинений ротою "Торнадо" поїзд заблокував рух

Вівторок, 23 червня 2015, 10:13

Зупинений міліцейською ротою "Торнадо" поїзд, у якому начебто провозили "контрабанду" для так званої "ЛНР", заблокував рух на станції "Світланове" в Попаснянському районі Луганської області.

Про це заявляє керівник Луганщини Генадій Москаль на своєму сайті вранці 23 червня.

Через це, за його словами, фактично паралізована робота двох державних підприємств – "Лисичанськвугілля" та "Первомайськвугілля", які не можуть доставити видобуте вугілля на Вуглегірську теплоелектростанцію в м. Світлодарськ (що на контрольованій Україною території Донецької області).

"Зупинка поїзду на станції Світланове, -- банальна піар-акція, за допомогою якої "Торнадо" намагався відвернути увагу від своєї злочинної діяльності", - заявив Москаль, який приїхав на станцію "Світланове".

Москаль на станції Світланове

"За цю діяльність підрозділ зараз притягають до кримінальної відповідальності. Єдиний результат зупинки поїзду в тому, що зараз залізнична станція заблокована, і державні підприємства "Лисичанськвугілля" та "Первомайськвугілля" не можуть доставити видобуте вугілля у Світлодарськ. Частину вугілля та металу з вагонів уже розікрали місцеві мешканці", - додав він.

 

Москаль закликав Верховну Раду та Кабмін "прийняти принципове рішення й законодавчо врегулювати питання руху поїздів через лінію розмежування".

"Паралельно звертаюся до Генпрокуратури, МВС, СБУ та новоствореного Антикорупційного бюро з проханням приїхати сюди, щоб дати юридичну оцінку діям цього міліцейського підрозділу", - заявив він.

"В іншому випадку силові підрозділи й далі проявлятимуть ініціативу й на власний розсуд боротимуться з так званою контрабандою, розповідатимуть про свої "подвиги" на телешоу, а страждатимуть від цього державні підприємства на контрольованій Україною території", - додав Москаль. 

"Торнадо", зупинивши поїзд, заблокував рух потягів - Москаль
У Світлановому зупинили поїзд

Фото - з сайту Геннадія Москаля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: