Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК "замінували" – десять кандидатів по 205 округу не змогли зареєструватися

П'ятниця, 26 червня 2015, 00:55

У Центральну виборчу комісію надійшло повідомлення про мінування.

Як стало відомо Українській правді зі слів заступника голови ЦВК Андрія Магери, близько 19 вечора надійшов дзвінок про мінування. Всіх евакуювали з приміщення ЦВК і співробітники УДО проводили заходи щодо пошуку вибухівки. Приміщення ЦВК перебуває під їх охороною.

Близько 21.00 співробітників ЦВК пустили в приміщення. Але десятьох кандидатів, які принесли документи в ЦВК - ні.

"Коли я почав з'ясовувати у співробітників, чому так, вони пояснили, що проводять дії, що їде кінолог. Я дивувався, мовляв, а що, для співробітників ЦВК немає небезпеки?", - говорить Магера.

Станом на 23.30 (коли там був Магера) в приміщення так нікого і не пустили з кандидатів. Вони не встигли принести документи і ЦВК їх не зареєстрував.

"Ми знімаємо з себе будь-яку відповідальність і я вважаю, що УДО повинні пояснити свої дії в цій ситуації", - заявив Магера.

Як відомо, 25 червня опівночі закінчується реєстрація кандидатів у депутати Ради по 205-му округу в місті Чернігові.

В п'ятницю, 19 червня, ЦВК зареєструвала кандидатом у депутати колишнього заступника голови Дніпропетровської обладміністрації Геннадія Корбана, якого висунула партія "Українське об'єднання патріотів - УКРОП".

Крім цього, на вибори по округу йде керівник Державного управління справами кандидат від БПП Сергій Березенко.

Раніше Комітет виборців України заявив, що на довиборах в 205 окрузі зареєстровано аномально високу кількість кандидатів, що може свідчити про можливі виборчі порушення під час довиборів 26 липня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...