Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко наполягає, що жодних угод з Фірташем не укладав

П'ятниця, 5 червня 2015, 12:44

Президент Петро Порошенко наполягає, що під час зустрічі з олігархом Дмитром Фірташем і Віталієм Кличком у Відні весною минулого року жодних угод з бізнесменом не укладав.

Про це він заявив у п'ятницю під час прес-конференції.

"Я ніколи не заперечував дуже коротку і беззмістовну зустріч з Фірташем під час президентської кампанії. Але я категорично заперечую і заперечував будь-які домовленості - конфіденційні чи відкриті - з Фірташем. Цього не було, цього не існує", – сказав він.

Порошенко додав, що Фірташ має нести відповідальність за брехню під присягою у суді.

Він також додав, що проводив зустріч з Віталієм Кличком у Відні, оскільки там святкував свій день народження його брат Володимир. За підсумками зустрічі була укладена політична угода з двох частин.

Перша частина, за його словами, обговорювалася 29 березня на з'їзді партій УДАР і "Солідарність".

При цьому він віддав другу частину угоди журналістці Соні Кошкіній і попросив її поділитися документом з іншими журналістами.

Клікніть для збільшення
 
 
 

Президент запевнив, що жодних інших документів не існує.

Як відомо, під час засідання віденського суду в кінці квітня цього року, Фірташ заявив, що зустрічався з Порошенком і Кличком минулої весни і уклав з ними політичні угоди про підтримку на виборах президента і мера Києва відповідно. Суд прийняв це до уваги і відмовив у екстрадиції Фірташа до США.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...