Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не виключив, що РФ могла використати Мар'їнку для введення військ

П'ятниця, 5 червня 2015, 14:25

Президент Петро Порошенко вважає, що спроба наступу бойовиків у районі Мар’їнки могла бути використана владою Росії для легітимізації використання російських ЗС на території України.

Про це він сказав на прес-конференції у п’ятницю.

"Спроба бойовиків спровокувати ескалацію конфлікту. Вона зовсім не дивним чином співпала з погрозами надати дозвіл на використання російських військ в Україні, тобто заднім числом легітимізувати те, що в Україні вже відбувається цілий рік", - сказав він.

"Хіба що верховне російське командування втратило зв'язок із власною армією і не знає, що вона полишила територію РФ і "заблукала" в степах Донбасу. З російського військового арсеналу там уже є все, хіба що крім підводних човнів", - додав Порошенко.

Раніше спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко повідомила про можливість позачергового засідання і просила не роз'їжджатися.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання щодо слів Матвієнко, заявив, що Путін може скористатися будь-яким своїм конституційним правом.

Як відомо, 1 березня 2014 року відбулося позачергове засідання Ради Федерації. Тоді сенатори дозволили президенту РФ Володимиру Путіну ввести війська в Україну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: