Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ: Час на перемовини вийшов, не складуть зброю - будемо затримувати

Неділя, 12 липня 2015, 17:19

У представників Правого сектору, які переховуються в околицях н.п. Лавки на Закарпатті час на перемовини з силовиками "майже вийшов", якщо вони не складуть зброю - почнуться затримання.

Про це на брифінгу 12 липня заявив  заступник голови СБУ, очільник антитерористичного центру при СБУ  Віталій Маліков, який є одним з перемовників.

Маліков заявив, що якщо бійці ПС Сектору найближчим часом не складуть зброю, їх почнуть "затримувати".

"...Ми готові з ними сьогодні вести діалог, ні - значить ми будемо затримувати", - зазначив він.

На питання скільки у них часу, Маліков відповів, що "часу вже немає".

"Ще раз звертаюсь до цих людей, прийдіть і здайтесь, це буде і для вас і для людей кращим виходом з цієї ситуації", - заявив заступник голови СБУ.

Разом з тим, Маліков не уточнив точне місцезнаходження бійців Правого Сектору, зауваживши, що це конфіденційна інформація.

Як відомо, раніше на прес-конференції речник ПС Артем Скоропадський заявив, що бійці ПС, які переховуються у горах біля н.п. Лавки на околицях Мукачевого, здаватися не планують і не отримували такого наказу від лідера ПС Дмитра Яроша.

Раніше заблоковані бійці ПС заявили, що готові здатися тільки у випадку прямого наказу Дмитра Яроша, а також за умови, що їх відправлять одразу в Київ у СБУ.

За словами нардепа Мустафи Найєма, конфлікт у Мукачевому пов’язаний із контрабандою цигарок в області, до якої причетні усі учасники сутички.

Вдень 11 липня при в’їзді до Мукачевого було заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки. Повідомлялося про 9 поранених та кількох загиблих. Згодом стало відомо про 11 постраждалих.

Джерело відео - News Mukachevo

Mukachevo.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування