Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мукачевому - стрілянина і вибухи, горить АЗС. Є жертви

Субота, 11 липня 2015, 15:55

У Мукачевому заблоковано один з під'їздів до міста. Озброєні люди вели вогонь зі стрілецької зброї, є загиблі та поранені. 

Про це повідомляє місцеве видання KarpatNews та очевидці у соцмережах.

"Чути постріли автоматів та вибухи бойових гранат. Повідомляється також, що два основні виїзди з міста заблоковані. Окрім того, жителі 5-поверхівок, які розташовані біля виїзду з міста, повідомляють про пожежу на одній із АЗС. Із яких причин виникло загорання, наразі невідомо", - йдеться у повідомленні

Також видання "Голос Карпат" повідомляє з посиланням на очевидців, що стрілянину вчинили "бойовики з символікою "Правого сектору", які стріляли у двох спортсменів.

"В око жителів впала колона із 7-ми джипів з символікою "Правого сектору", які у повній бойовій комплектації (з автоматами, прилаштованими до автомобілів кулеметами та іншим військовим начинням) їздили Мукачевом. Згодом очевидці повідомили, що чули стрілянину неподалік річкового мосту. За попередньою інформацією, ті ж "правосекторівці" стріляли у спортивному комплексі "Червоний Дракон", - йдеться у повідомленні.

У ході перестрілки, за інформацією очевидців, було вбито двох цивільних.

Користувач Facebook Євген Шевченко повідомив, що підтверджено 4 загиблих - "двоє у "правосеків" і двоє "спортсменів".

"У Мукачеві йде бій між між місцевою мафією і бандформування, яке називає себе "запасний батальйон ПС-Закарпаття" - не поділили фінансові потоки і канали контрабанди. Застосовується стрілецьке озброєння, кулемет "Утес-12,7" і гранатомети. Горить АЗС. ... Місто перекривається спецпідрозділами МВС і СБУ", - зазначив він.

За даними видання Mukachevo.net, внаслідок подій 9 осіб поранено.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на місцеві ЗМІ, за попередньою інформацією, озброєні особи, що представилися як "Правий сектор", зайняли територію комплексу "Червоний Дракон", їм чинили опір люди з оточення народного депутата Михайла Ланя.

"Стрілянина велася на території комплексу "Антарес" і колишнього клубу "Червоний дракон" по вул.Лермонтова", - йдеться у повідомленні. 

Також повідомляється, що перестрілка біля Червоної гірки на трасі Київ-Чоп виникла "як продовження розбірок".

За даними "Закарпаття інфо", "Антарес" було оточено міліціонерами у бронежилетах.

"Комплекс, до якого входять тренажерний зал, басейн, сауна, належить народному депутату Михайлу Ланьо (кличка Блюк), який у парламенті формально входить до групи Єремеєва "Воля народу", а по суті - до Опозиційного блоку. Там же постійно бачать керівника облорганізації "Українського вибору" Віктора Медведчука Івана Чубирку", - пише видання.

У місті оголошено план "Перехоплення". 

Згодом Mukachevo.Net повідомило, що 1 людина перебуває у важкому стані з пораненням голови, 5 міліціонерів і водій отримали вогнепальні поранення. Медики не підтвердили інформацію про загиблих, повідомляють мукачівські ЗМІ.

 
Фото з групи ВК "mukachevonet"
 
 

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...