Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головреда "Вєсті" підозрюють в ухиленні від сплати податків

Середа, 15 липня 2015, 20:43

Комітет Верховної ради з питань свободи слова розглянув питання щодо газети "Вєсті", яке ініціював головний редактор видання Ігор Гужва.

Як повідомила голова комітету Вікторія Сюмар, сам Гужва на засідання не прийшов.

"Зате прийшли представники прокуратури та державної фіскальної служби. Навіть зі слідчими, які чекали на Гужву тут же, оскільки йому висунуто підозру про вчинення злочину за статтею 212, ч12 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах)", - написала депутат на своєму Facebook.

"Вони (правоохоронці) кажуть, що Гужва зараз за кордоном, в Росії (звісно), і технічно не змогли йому оголосити про підозру. Роблю це публічно", - додала Сюмар. 

"Гужва знайшов можливість відповісти на дзвінок Юрія Павленка прямо під час засідання комітету. Сподіваюсь зможе знайти можливість дати відповідь правоохоронних органам про джерела фінансування газети та сплату податків", - зазначила вона.

У той же час сам Гужва заявляє, що кримінальна справа побудована на сфальсифікованій базі.

К сожалению, сегодня не смог принять участие в заседании комитета по свободе слова по нашему вопросу. Еще нахожусь в отп...

Posted by игорь гужва on 15 липня 2015 р.

"Організовувати кримінальне переслідування редактора газети, яку сама влада називає опозиційною, по відверто сфабрикованій справі за несплату податків - це епік фейл. Ніхто в світі ні на одну секунду не повірить у те, що мова тут йде дійсно про податки, а не про політику" , - написав він на своїй Facebook-сторінці.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...