Чернігівський суд не побачив підкупу виборців і у кандидата від Порошенка

Середа, 22 липня 2015, 17:58

Суд відхилив позов Демократичного Альянсу щодо підкупу виборців кандидатом Сергієм Березенком, який балотується по 205 округу від БПП.

Про це повідомляє ДемАльянс.

Перед цим ДемАльянс привів на засідання дівчину-свідка, яка підписала соціальну угоду з Березенком  і обіцяла проголосувати за нього за грошову нагороду.

"Представник Березенка на засіданні повідомив, що "соціальна угода" підписана кандидатом Березенком, є агітаційним матеріалом зареєстрованим в ЦВК", - сказано в повідомленні ДемАльянсу з суду.

Раніше Чернігівський окружний адміністративний суд не визнав роздачу продуктових наборів і обідів кандидатом у нардепи від партії "Укроп" Геннадієм Корбаном підкупом виборців. Суду було недостатньо доказів.

Як відомо, Корбан і Березенко борються за депутатський мандат у 205 окрузі у Чернігові. У рамках агітації за "Корбана" його партія "Укроп" влаштовує масові роздачі їжі. Черги за цими пайками іноді досягають тисячі людей, яким доводиться стояти по 10 годин.

У той же час у Березенка, який наразі очолює Державне управління справами при президенті, раніше виявили автомобіль зі значною кількістю грошей, зброєю і списками ймовірно підкуплених виборців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News