На КП "Березове" затримано "КамАЗ" з боєприпасами та військового РФ

Неділя, 26 липня 2015, 01:31

25 липня вночі співробітники Державної прикордонної служби України на контрольному посту "Березове" (Донецька обл.) Затримали "КамАЗ" з боєприпасами, в якому перебували кадровий військовий Збройних сил Російської Федерації та представник незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Близько 22.00 25 липня співробітники Держприкордонслужби на контрольному посту "Березове" (Донецька область) затримали "КамАЗ", битком набитий боєприпасами. Транспортним засобом, заїхали на контрольний пост з території тимчасово непідконтрольній Україні, рухалися двоє осіб у військовій формі", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба зазначає, що затримавши машину прикордонники попередньо з'ясували, що один з чоловіків кадровий військовий ВС РФ в званні "майор", а інший належить до незаконних збройних формувань.

У "КамАЗі" правоохоронці виявили ящики з великою кількістю патронів різного калібру. Зокрема в них були гранати Ф-1, набої різного калібру та постріли до РПГ-7в.

фото dpsu.gov.ua

 

 
фото dpsu.gov.ua
 

На місце прибули співробітники СБУ, МВС та інших структур для з'ясування всіх обставин. Проводяться фільтраційні заходи.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...