Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбан відмовився очолювати "Укроп". Розповів про місію

Неділя, 26 липня 2015, 06:04

Екс-заступник Ігоря Коломойського на посту дніпропетровського губернатора Геннадій Корбан пішов у відставку з поста голови політради партії "Укроп".

Про це він написав у Facebook.

"Сьогодні я розумію, що втратив моральне право займати посаду голови політради парії "Укроп", - написав політик.

Корбан також розповів про свою "місію" на довиборах у 205-му окрузі у Чернігові.

"Я виконав свою місію на довиборах у 205-му, яка полягала лише в тому, щоб зірвати маски з президента і його оточення. Зі багатьох чиновників і депутатів. Політика має бути чесною", - заявив він.

"Незважаючи на те, якою буде розв'язка, цей бій ми, УКРОПи, виграли. Справжня битва - попереду", - додав Корбан.

Як відомо, "Укроп" створили соратники олігарха Ігоря Коломойського.  Крім "Укропа" Коломойський на виборах підтримуватиме також партію Віталія Хомутинніка "Відродження".

Як відомо, 26 липня у Чернігові відбудуться довибори до Верховної Ради. При рекордній кількості зареєстрованих кандидатів на вибори - 91 особа -  основне протистояння відбувається між представником команди олігарха Ігоря Коломойського, кандидатом від партії "Укроп" Геннадієм Корбаном та очільником ДУСі, кандидатом від БПП Сергієм Березенком. 

Під час перегонів обоє кандидатів були помічені у використанні "брудних" технологій. 

У рамках агітації за Корбана його партія влаштовувала масові роздачі їжі. Черги за цими пайками іноді досягають тисячі людей, яким доводиться стояти по 10 годин. У той же час у Березенка виявили автомобіль зі значною кількістю грошей, зброєю і списками ймовірно підкуплених виборців.

Разом з тим  суд відхилив позов Демократичного Альянсу щодо підкупу виборців кандидатом Сергієм Березенком, який балотується по 205 округу від БПП.  Раніше Чернігівський окружний адмінсуд не визнав роздачу продуктових наборів і обідів кандидатом Геннадієм Корбаном підкупом виборців. Суду було недостатньо доказів.

У ГМ "Опора" заявили, що на довиборах до парламенту в окрузі №205 в день голосування можуть мати місце конфлікти із застосуванням зброї.

У Чернігові до охорони правопорядку задіяли близько 2 тисяч міліціонерів.

25 липня в МВС  запевнили, що правоохоронці готові до можливих провокацій у день голосування у Чернігові на довиборах до Верховної Ради: правоохоронці проводять комплекс профілактичних заходів для недопущення грубих порушень громадського порядку напередодні і в день виборів у 205 окрузі.  Міліція працювала і продовжує працювати в посиленому режимі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: