Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін надумав у Криму пірнати з аквалангом у пошуках античних суден

П'ятниця, 31 липня 2015, 11:56

Президент Росії Володимир Путін візьме участь в одній з експедицій Російського географічного товариства, яка запланована в Криму.

Про це в п'ятницю пише російське видання "Известия".

За даними видання, Путін до кінця серпня вирушить досліджувати пам'ятки півострова, серед яких місця, пов'язані з маршрутом Великого шовкового шляху, і античні судна на дні Чорного моря.

До кримської експедиції в географічному товаристві ставляться з особливою обережністю, деталі поїздки до останнього будуть триматися в секреті, відзначає видання.

Відзначається, що "Кримська експедиція" створена за завданням президента РФ і покликана за п'ять років провести роботу "щодо прискорення входження Криму в економічне, політичне і соціальне поле Росії".

Самого Путіна видання називає "експертом в галузі експедицій".

Як відомо, у вересні 2012 року президент РФ літав на дельтаплані з операцією з порятунку стерхів, яка провалилася і викликала шквал знущань в Мережі.

У 2011-му Путін також опускався з аквалангом на дно Таманської затоки, де нібито знайшов стародавні амфори, після чого також був осміяний блогерами.

Нагадаємо також, що нещодавно окупаційна влада Криму передала заповідник "Херсонес Таврійський" у підпорядкування РПЦ - гендиректором музею був призначений представник Московського патріархату протоієрей Сергій Халюта.

Колектив заповідника висловив нерозуміння і обурення такою кадровою політикою "керівництва" Севастополя.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування