Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ситуація в зоні АТО загострилася, бойовики стріляють по всіх напрямках

Субота, 22 серпня 2015, 07:26

21 серпня в зоні АТО спостерігалася тенденція до загострення ситуації - бойовики активізували обстріли українських позицій майже уздовж всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

C 19:30 і до 20:05 українські позиції в Золотому бойовики тричі обстріляли з 82-мм мінометів. Близько 21:00 в районі цього ж населеного пункту терористи вели вогонь з озброєння БМП і 122-мм артилерії. Крім того з 120-мм мінометів і 122-мм артилерії бойовики били по українським оборонним пунктам у селищі Попасна.

На Луганщині в 20:15 120- мм міномети бойовиків працювали по селищах Світличне і Новотошківське. Близько опівночі під вогнем 152-міліметрової артилерії виявився український опорний пункт в Валуйському.

У Донецькій області увечері і вночі міномети бойовиків калібру 120-мм били по Пісках, Красногорівці, Мар'їнці.

З 18:00 до опівночі поблизу Маріуполя було відносне затишшя.

"Тільки з провокаційною метою злочинці зі стрілецької зброї обстріляли українські підрозділи в селищі Новоселівка Друга", - відзначили в штабі.

Всього 21 серпня бойовики 102 рази порушили режим припинення вогню. 14 раз вони застосовували артилерію, 28 - міномети, 1 раз - реактивні системи залпового вогню, 69 - стрілецьку зброю і гранатомети.

"Після півночі і до 6 ранку, в основному з використанням стрілецької зброї, вогневі провокації найманців продовжилися на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: