Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Сфотографуй цього д***ла" - голова Первомайської РДА нагрубіянив ДАІшнику

П'ятниця, 7 серпня 2015, 15:47

Голова Первомайської райдержадміністрації Віктор Сирота, використовуючи ненормативну лексику, погрожував звільненням і ображав співробітника "Кобри", який зупинив його автомобіль.

Крім того, судячи з відео, чиновник, сидячи на пасажирському сидінні поруч із водієм, застосував силу до ДАІшника, після чого зачинив двері.

Також він заявив, що має при собі зброю і погрожував її використати, повідомляє УНІАН.

При цьому співробітник "Кобри" неодноразово повторював, що зупинив автомобіль через перевищення швидкості і через те, що з вікна випадав пасажир.

На це Сирота обізвав правоохоронця "де**лом".

"Саша, сфотографуй цього д***ла", - звертається чиновник до пасажира.

"Я тебе б***ть уругаю завтра (...) Ви вже не працюєте. Я завтра дам Авакову подання", - неодноразово погрожує співробітнику органів голова Первомайської РДА.

Радник голови МВС Антон Геращенко з цього приводу написав: "Днями машина голови Первомайської Райдержадміністрації Миколаївської області Віктора Сироти мчала на швидкості 160 км/год, створюючи небезпеку для інших водіїв і пішоходів".

"Після зупинки, замість того, щоб чемно вибачитися і дати можливість співробітникам поліції оформити протокол, Віктор Сирота обсипав поліцейських добірною лайкою і показав себе як останній хам", - обурився депутат.

"Якщо він так спілкувався зі співробітниками правоохоронних органів, то як, цікаво, він спілкується з "простими смертними"? Таким хамам, як Віктор Сирота, не місце на державній службі!", - вважає Геращенко.

Він повідомив, що підготував звернення до президента Петра Порошенка й голови Миколаївської обласної держадміністрації Вадима Мерікова з вимогою негайно звільнити Віктора Сироту з посади голови Первомайської РДА "за порушення присяги державного службовця і підрив авторитету органів державної влади".

"Досвід застосування нагрудної відеокамери патрульних поліцейських показав, що вона не тільки допомагає фіксувати правопорушення, але і стала засобом захисту працівників поліції від високопоставлених хамів", - зазначив також Геращенко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування