Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Матіос: Є докази, як начальник Генштабу РФ звітує про військову операцію в Україні

Неділя, 13 вересня 2015, 13:21

Українська сторона має у розпорядженні документальні докази звіту начальника Генштаба РФ Валерія Герасимова вищому керівництву РФ про виконання військової операції в Криму та подальші військові дії.

Про це в ефірі "Радіо Вєсті" заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Напевно, вперше це скажу, але – ми маємо документальні технічні  докази звіту начальника Генштаба РФ вищому керівництву РФ про виконання військової операції в Криму, його захоплення і подальші військові дії. Це  його голос", - заявив Матіос.

Він також додав, що "докази живої присутності "синів Росії", від яких сама Росія відхрестилася – ГРУшників, майора, який перевозив КаМАз зі зброєю і т.і. - свідчать про реальне перебування на території України людей, які втілюють доктрину".

Як відомо, раніше Матіос заявив про безпосередню причетність начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова до розпалюванні війни на території України.

За словами Матіоса, Герасимов був й ідеологом військового конфлікту, отримавши у підпорядкування державні та недержавні ЗМІ для ведення пропагандистської кампанії.

ГПУ повідомила про підозру у розв'язанні війни в Україні Герасимову, а в одному з судів Києва йому обирають запобіжний захід.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...