Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна заявили, що нічого не знають про обмін Сенцова і Кольченка

Понеділок, 14 вересня 2015, 21:59

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не може підтвердити інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію про те, що Москва запропонувала Києву обміняти режисера Олега Сенцова та активіста Олександра Кольченка на затриманих на Донбасі ГРУшників Александрова і Єрофєєва.

Про це 14 вересня повідомляє російський Интерфакс.

"Мені невідомо, чи є ця інформація достовірною, будь-якими даними щодо цього я не володію", - заявив Пєсков.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи веде Москва з Києвом переговори про подібний обмін, Пєсков сказав: "Мені невідомо про якісь переговори, які можуть вестися з цього приводу".

Як відомо, раніше керівник Центру звільнення полонених Офіцерського корпусу Володимир Рубан заявив, що Сенцова і Кольченко, засуджених у Росії, запропонували обміняти на російських спецназівців ГРУ Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва, затриманих в Україні.

Перед цим глава МЗС України Павло Клімкін не виключив можливість обміну російських кадрових військових Єрофєєва і Александрова, затриманих на Донбасі 16 травня, на українців, яких Росія викрала і звинувачує в різних злочинах.

Разом з тим президент Петро Порошенко заявив, що не отримував пропозиції обміняти незаконно засуджених в РФ українців Олега Сенцова та Олександра Кольченка на взятих у полон на Донбасі офіцерів ГРУ РФ Александрова і Єрофєєва.

При цьому Порошенко зазначив, що він не вважає рівноцінним обмін захоплених військових і українців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування