Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики почали прийом документів від кандидатів на фейкові вибори

Субота, 19 вересня 2015, 20:13

Бойовики з донецького угруповання "ДНР" заявили, що почали реєструвати документи кандидатів у незаконних "місцевих виборах", які вони мають намір влаштувати на порушення мінських домовленостей.

За повідомленням самопроголошеної "Центральної виборчої комісії ДНР", документи будуть приймати до 22 вересня.

Раніше у "ЦВК ДНР" заявляли, що точне число мешканців і потенційних виборців на окупованій частині Донецької області, де діє це угруповання, невідоме, тому всіх охочих "проголосувати" будуть руками вписувати в додаткові списки.

Також бойовики заявили, що досі не знають ані бюджету цих "виборів", ані кількості "бюлетенів" для них, ані навіть точної кількості дільниць і членів комісій.

Як відомо, 16 вересня ватажок "ДНР" Олександр Захарченко підписав "указ" про проведення "місцевих виборів" на окупованих територіях Донбасу  на порушення мінських домовленостей. Перший етап – "вибори голів районних і міських адміністрацій" – призначений на 18 жовтня.

У "ЛНР" заявляли, що наступного тижня теж "офіційно" призначать свої так само незаконні "вибори"; досі йшлося про те, що їх мають влаштовувати 1 листопада.

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що запуском псевдовиборів на окупованому Донбасі Росія та її маріонетки демонстративно зривають виконання Мінських угод.

Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: