Російські авіакомпанії не зможуть літати в Україну з 25 жовтня

П'ятниця, 25 вересня 2015, 16:52

Російські авіакомпанії, що потрапили під дію санкцій, не зможуть літати до України з 25 жовтня 2015 року.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства інфраструктури України.

"Державна авіаційна служба почала інформувати російські авіакомпанії, що потрапили до санкційного списку, про те, що їм не буде видано дозволи на виконання рейсів в українські міста з початку зимової навігації 2015-2016 років", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також повідомили, що інформування завершиться до кінця п’ятниці.

Як повідомлялося, у п’ятницю Кабмін прийняв рішення про заборону польотів російських авіакомпаній, в першу чергу компаній "Аерофлот" і "Трансаеро" до України.

Кабінет міністрів також заборонив транзитні польоти російських авіакомпаній через територію України, "якщо вони містять  товари військового призначення, подвійного призначення або російську військову живу силу".

Раніше повідомлялося, що санкції України зачепили російські авіакомпанії: "Аерофлот", "224 льотний загін", "ВІМ-Авіа", "Газпром-Авіа", "Донавіа", "Когалимавіа", "Оренбурзькі авіалінії", "Політ", Red Wings, "Росія", "РусДжет", "РусЛайн", "Сибір, "Трансаеро", "Уральські авіалінії", "Якутія", "Ямал" та ін.

Зазначимо, що перельоти між Україною і Росією, зокрема із Києва до Москви, крім "Аерофлоту" та "Трансаеро" здійснюють також "Міжнародні авіалінії України" МАУ), білоруська компанія "Belavia", російські авіакомпанії "S7", "Utair" та деякі інші авіакомпанії.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування