Коломойський порівняв Саакашвілі з собакою, яка кусає

Неділя, 6 вересня 2015, 10:48

Олігарх Ігор Коломойський порівняв главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі з "собакою, яка кусає" і заявив, що "карати треба і собаку, і хазяїна". 

Про це, як повідомляє ТСН,  Коломойський сказав в ефірі підконтрольного йому телеканала "1+1", коментуючи заяви Саакашвілі щодо впливу олігарха на галузь пасажирських авіаперевезень.

"Коли собака без намордника когось кусає, потрібно карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак в таких випадках присипляють. А в нашому випадку можна відправити післяплатою до Грузії, щоб вона відповіла за покусаних там людей", - заявив Коломойський.

"Що стосується господаря, ми розуміємо, хто він", - додав олігарх.

На думку Коломойського, за свої слова Саакашвілі має відповісти грошима.

"Вважаю, немає сенсу питати з брудного наркомана до тих пір, поки він не пройде курси реабілітації від наркозалежності. Моя лінія поведінки - зустрічатися з ним у судах, відстоювати свою честь і гідність там, отримувати матеріальну компенсацію. Саакашвілі заявляв, що у нього зарплата двісті тисяч доларів - нехай з неї платить", - додав Коломойський. 

Як відомо, раніше Саакашвілі заявив, що український уряд контролюють олігархи. За словам глави ОДА, прем'єр Арсеній Яценюк відмовився розглянути доповідь щодо вартості авіаперельотів і діяльності голови Державіаслужби Дениса Антонюка, який був відсторонений після скандалу, але вже повернувся на посаду.

Із яких інтересів виходить Яценюк – Коломойського чи десятків мільйонів пасажирів України? Вчора Яценюк прийняв рішення на користь Коломойського. Так, як він регулярно ухвалював рішення на користь Ахметова й інших… Контролюють український уряд усі ці олігархічні інтереси", - заявив Саакашвілі. 

Яценюк такі звинувачення Саакашвілі назвав брехливими.

Раніше він заявив, що має достатньо доказів причетності Коломойського до контрабанди в Одеському порту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News