Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "ЛНР" радяться про "вибори" з росіянами, а "ДНР" запаслася техкандидатами

Четвер, 1 жовтня 2015, 14:19

Лідери бойовиків "ЛНР" узгоджують допуск сил до псевдовиборів на підконтрольних їм територіях Донбасу з кураторами з Росії.

Про це заявляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook 1 жовтня.

"Допуск політичних сил до участі у виборах на контрольованих "ЛНР" територіях здійснюється за узгодженням із російськими кураторами й "МДБ ЛНР". На сьогодні до участі у виборах голів адміністрацій і депутатів місцевого самоврядування допущені ГО "Мир Луганщине" (контролюється ватажком "ЛНР" І. Плотницьким) і ГР "Луганский экономический союз", - пише він.

Тимчук також повідомляє, що "26 вересня відбувся з'їзд суспільного руху "Мир Луганщине" (контролюється ватажком "ЛНР" І. Плотницьким), за результатами якого ухвалено рішення про висування на посаду голови адміністрації Луганська кандидатур М. Пилавова (перший заступник Луганського міського голови) і А. Кияшко (розшукується правоохоронними органами України за причетність до пропаганди сепаратистської ідеології)".

"Для підвищення авторитету й кількісного складу ГО "Мир Луганщине" на території "ЛНР" здійснюється примус сільгоспвиробників до вступу в дану організацію", - стверджує Тимчук.

"Голова правління ПАТ "Луганськ-Нива" (ЄДРПОУ 30596644, юр. адреса: м. Луганськ, вул. Лутугінська, 111-В) Зінаїда Наден примушує своїх підлеглих вступати в ГО "Мир Луганщини". У випадку відмови вступати в дану ОО, Наден З.Г. дала вказівку відділу кадрів звільняти персонал підприємства без зволікання", - додає він.

Між тим, лідери т.зв. "ДНР" також готуються до псевдовиборів.

"У Горлівці в т.зв. виборах голови міської адміністрації 18 жовтня 2015 планують взяти участь 3 кандидати (один із яких Р.Храменко – креатура А.Захарченка, інші два – технічні кандидати)", - пише Тимчук.

"За вказівкою голови "ДНР" А.Захарченка, у рамках підготовки до виборів 18 жовтня 2015, підконтрольними рекламними агентствами здійснюється випуск агітаційних матеріалів для кандидатів із його команди, у кількості 10-20 білбордів на кожен населений пункт на території, підконтрольній "ДНР", - повідомляє він.

Як відомо, лідери бойовиків, у розріз із Мінськими домовленостями, планують провести свої так звані "місцеві вибори": на території окупованої Донецької області – 18 жовтня, на тиждень раніше, ніж пройдуть вибори в Україні, а на території окупованої Луганської області – 1 листопада, за тиждень після виборів в решти України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: