Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидатуру "мера" окупованого Стаханова узгодили з Єфремовим - ІС

Четвер, 1 жовтня 2015, 17:39

За інформацією групи "Інформаційний спротив", кандидатуру на посаду міського голови окупованого бойовиками Стаханова погодили з екс-"регіоналом" Олександром Єфремовим.

Про це пише координатор групи Дмитро Тимчук у Facebook.

"На територію "ЛНР" прибула група російських політтехнологів, які на засіданні "виконавчого комітету Стаханівського району Луганської області" (брали участь мери району) повідомили про узгодження з екс-народним депутатом України від ПР А.С. Єфремовим єдиної кандидатури на посаду міського голови Стаханова Сергія Жевлакова", - повідомляє він.

Тимчук зазначає, що Жевлаков – соратник Єфремова, колишній мер Стаханова, який обіймав цю посаду двічі, член "Партії регіонів", у вересні 2014 року був "призначений" бойовиками "народним мером" Стаханова (Луганська область).

"Районом бойовиками шириться інформація, що у випадку висування на зазначену посаду конкурентоспроможних кандидатур, "останні будуть ліквідовані", - заявляє Тимчук.

Як відомо, Єфремов перебуває під домашнім арештом: 30 вересня Печерський райсуд Києва продовжив до 1 листопада запобіжний захід у вигляді застави 3,7 млн гривень для нього.

21 липня Генпрокуратура завершила розслідування проти екс-нардепів Єфремова, Олександра Стояна (ПР) і Сергія Гордієнка (Компартія), підозрюваних у фальсифікації процедури прийняття "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...