ТВК скасувала вибори у Красноармійську. В ЦВК не підтверджують

Неділя, 25 жовтня 2015, 10:16

Вибори у Красноармійську  (Донецька обл.) скасовано рішенням тервиборчкому

Як повідомив у Facebook журналіст Євген Будерацький, представники ДВК приїжджають до ТВК, де ознайомлюються з її рішенням. 

Він також зазначив, що нова партія бюлетенів з Краматорська приїхала "і ТВК їх прийняла".

"Виникло багато запитань щодо юридичної правомірності саме їх друку, і можливості забезпечення оперативного отримання бюлетенів дільницями. Приміщення з новою партією бюлетенів опечатали", - додав він.

"На дільницях більш-менш спокійно, проте є певні проблеми з роз'ясненням виборцям, які прийшли голосувати, ситуації, що склалась. В основному, обмежуються інформацяйними повідомленнями "Уважаемые избиратели, приносим извинения за принесенные неудобства в связи с отменой выборов", - зазначив він. 

Разом з тим в ЦВК Українській правді не підтвердили інформацію про скасування виборів у Красноармійську.  

Фото з Facebook Євгена Будерацького
 

Як відомо, Донецький окружний адміністративний суд вирішив скасувати постанову Красноармійської міської виборчої комісії про друк бюлетенів у фізичної-особи підприємця. Суд обґрунтував своє рішення тим, що фізична особа-підприємець і підприємство це дві різні юридичні форми.

Очікується, що о 20.00 відбудеться засідання міської комісії, яка заявить про неможливість проведення виборів у встановлені терміни в місті Красноармійську Донецької області.

Як повідомлялося, в Маріуполі на ділянках також немає бюлетенів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...