Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Раді зареєстрували проект податкової реформи

Понеділок, 26 жовтня 2015, 18:16

У Верховній Раді України в понеділок зареєстровано проект закону №3357 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації.

Текст законопроекту наразі відсутній.

Раніше голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила, що постійний представник МВФ в Україні Жеромом Ваше скептично поставився до проекту податкової реформи, розробленого депутатами.

"Ваше сказав, що якщо ми зареєструємо законопроект зараз, він зробить заяву про те, що місія МВФ не підтримує нашу реформу. Це матиме негативний результат для країн-донорів України, які прислухаються до їхньої думки", - заявила Южаніна.

Як відомо, 3 вересня на засіданні Національної ради реформ були розглянуті два варіанти податкової реформи. На засіданні був розглянутий проект податкової реформи Мінфіну, також свій варіант представили депутати Верховної Ради та громадські організації.

Міністерство фінансів планує у листопаді 2015 року завершити обговорення двох моделей податкової реформи, та визначитися, які саме податкові зміни будуть впроваджуватися в Україні.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування