Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман підтримав скорочення кількості депутатів Ради

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 11:09

Спікер Верховної Ради і голова Конституційної комісії Володимир Гройсман вважає, що скорочення кількості депутатів може позитивно вплинути на якість роботи Верховної Ради.

Про це він сказав у п'ятницю під час засідання Конституційної комісії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"З точки зору кількості депутатів, нам є над чим працювати. Я думаю, що скорочення кількості депутатів Верховної Ради – до речі, ми скоротили кількість депутатів місцевих рад – може позитивно вплинути на підвищення якості роботи українського парламенту. Але це питання дискусійне. Ніхто не говорить про те, що це має бути 100 депутатів", – заявив він.

Так Гройсман прокоментував петицію, розміщену на сайті президента і набрала необхідну кількість підписів, про скорочення кількості народних депутатів до 100.

"Я переконаний, що кількість має бути такою, яка б давала можливість ефективно представляти український народ у парламенті та ефективно виконувати свої обов'язки", – додав він.

Гройсман також зазначив, що Конституційна комісія, яку він очолює, обговорить це питання.

Раніше він доручив Конституційної комісії розглянути петиції, які набрали необхідну кількість підписів на сайті президента, про позбавлення мандата депутатів за три прогули без поважної причини і скорочення кількості парламентаріїв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування