Поліція Ганновера не знайшла вибухівку біля стадіону

Середа, 18 листопада 2015, 02:30

У поліції Ганновера спростовують виявлення автомобіля з підозрілим предметом біля стадіону в Ганновері, через повідомлення про яку у вівторок було скасовано футбольний матч Німеччина-Нідерланди.

Про це, як повідомляє Укрінформ, заявили на екстреній прес-конференції міністр внутрішніх справ ФРН Томасде Мезьера і міністр внутрішніх справ Нижньої Саксонії Борис Пісторіус.

"Вибухівка досі не знайдена", - визнав Пісторіус.

"Поки не підтверджуються", - прокоментував глава відомства внутрішніх справ федеральної землі повідомлення про те, що вибухівка була закладена в кареті швидкої допомоги поблизу стадіону. Ніхто, за його словами, не був затриманий за підозрою в спробі організації теракту.

Також Пісторіус назвав "зразковою" проведену спільно з МВС ФРН операцію з евакуації в короткі терміни глядачів стадіону і довго вибачався за скасований матч, кажучи, що "були вагомі підстави для прийняття такого рішення, яке далося нелегко".

Повідомлення про теракт надійшло тоді, коли на стадіоні ще не встигло зібратися багато глядачів. Усіх, хто купив квитки, відправили по домівках і закликали не панікувати, оскільки "немає конкретних загроз для жителів прилеглих до стадіону кварталів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування