Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лещенко показав докази, що не літав до Григоришина у Куршевель

П'ятниця, 20 листопада 2015, 12:19

Депутат від БПП Сергій Лещенко опублікував у Facebook скріншот сторінки зі своїми транзакціями на сайті авіакомпанії МАУ, де вказані його вильоти та прильоти в кінці січня 2015 року.

Ці записи свідчать, що Лещенко вилетів з аеропорту "Бориспіль" 22 січня, а повернувся 26 січня.

Таким чином депутат відреагував на пост колишнього члена НКРЕ Андрія Геруса, який написав, що Лещенко не повертався до Києва в кінці січня через "Бориспіль", а ймовірно, прилетів до "Жулян" на літаку олігарха Костянтина Григоришина з яким начебто зустрічався на французькому гірськолижному курорті "Куршевель".

Такий висновок Герус зробив з довідки про переміщення Лещенка через кордон, підготовленої на замовлення МВС. У цьому документі вказана дата вильоту з Києва 22 січня, але не вказана дата повернення.

"Більш відвертої маячні вам не вигадати. Всесвітній економічний форум у Давосі закінчився 24 січня ввечері, і я був присутній на заключній промові, чому є десятки свідків. Весь день 25 січня, тобто неділю, я провів у Давосі з заступником керівника "Нафтогазу" Юрієм Вітренком, бо ми каталися до вечора на лижах (скіпас коштував десь 60 франків), після чого я приїхав у Цюрих потягом, поселився у готелі "Марта" (номер близько 100 франків), зустрівся з швейцарською журналісткою Катериною Босс і зранку 26 січня вилетів у Київ", – написав Лещенко.

Розповідаю про ще один сценарій, розроблений з метою моєї дискредитації. Як відомо, Аваков організував незаконний збір і...

Posted by Сергій Лещенко on Friday, November 20, 2015

Депутат знову додав, що зараз проти нього ведеться пропагандистська кампанія, зокрема – з боку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка, голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна. У зв'язку з цим він звернувся "до всіх небайдужих друзів, які обрали боротьбу з корупцією своїм покликанням".

"Насувається вирішальний момент: або ми усунемо їх від влади, або, використовуючи спецслужби, піар-шахраїв та брудні гроші, вони знищать нас кожного поодинці, аби далі грабувати державу", – написав він.

У свою чергу депутат від БПП і соратниця Лещенка Світлана Заліщук написала на своїй сторінці у Facebook, що проінформувала про цю ситуацію єврокомісара Йоганнеса Гана під час зустрічі з ним у п'ятницю.

Ми зустрілися з Єврокомісаром з розширення Йоганнесом Ганом одразу після зустрічі з прем’єр-міністром Яценюком і обговор...

Posted by Svitlana Zalishchuk on Friday, November 20, 2015

Також вона назвала позитивним сигналом заяву прем'єра Арсенія Яценюка, який у четвер дистанціювався від Мартиненка.

"Учорашня заяви Арсенія Яценюка, який відхрестився від Миколи Мартиненка, - це позитивний сигнал, що його партія не готова розплачуватися за оборудки та інформаційні нападки Мартиненка і ко, які спрацюють, як бумеранг. Прем’єр розуміє, що незабаром йому доведеться почути схожі питання від віце-президента США Байдена", – написала вона.

Як відомо, раніше заяви про нібито зустрічі Лещенка з Григоришиним у Куршевелі неодноразово повторював Мартиненко, Аваков та інші. За словами Лещенка, саме ці люди стоять за спрямованою проти нього кампанією у ЗМІ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування