У НФ заявляють про спробу пропутінського перевороту проти Яценюка

Середа, 25 листопада 2015, 10:12

У фракції "Народний фронт" уже втретє за два дні заявляють про змову проти прем'єра Арсенія Яценюка.

З тою самою заявою виступив глава фракції Максим Бурбак.

"Вчора в нас була заява про те, що зараз відбувається масована атака і на прем'єра, і на президента, та на їхні команди. І прикро, що в цій атаці беруть участь  депутати від коаліції", - сказав він.

"Дуже легко критикувати діючий уряд, який був обраний фракціями коаліції… але саме цікаве, що прозвучала теза, що уряд є проросійським", - сказав він.

"Ми розуміємо, що пропутінський режим бачить, що втрачає Україну… Звертаюся до депутатів від коаліції, можна говорити все про реформи, але коли коаліція підтримує лише 30% законопроектів уряду – то це вже не позиція коаліції", - зазначив він.

Раніше з трибуни парламенту та в кулуарах Бурбак заявляв, що "в Україні є спроба розхитати ситуацію, добитися відставки уряду, добитися дострокових парламентських, а потім президентських виборів".

"Кінцева мета - влаштувати повзучий державний переворот, реванш янучарів і зміну курсу України з проєвропейського на пропутінский. Це план антиукраїнських сил. Вони влаштували атаку на президента і прем'єра та їхні команди. Ці потуги фінансуються російськими олігархами і на підтанцьовках – депутати від коаліції", - заявив він.

Як відомо, депутат Сергій Лещенко повідомляв, що у Швейцарі проти близького до Яценюка нардепа Миколи Мартиненка порушено кримінальну справу. ГПУ підтвердила цю інформацію, повідомивши, що отримувала відповідний запит з Швейцарії.

18 листопада Лещенко заявив, що глава МВС Арсен Аваков та нардеп від "Народного фронту" Микола Мартиненко стоять за організацією його прослуховування, адже вони обидва фігурували в його викривальних публікаціях.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уже назвав це брехнею.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...