Аваков кинув у Саакашвілі склянкою на зустрічі з Порошенком

Понеділок, 14 грудня 2015, 19:43
Аваков кинув у Саакашвілі склянкою на зустрічі з Порошенком
Фото прес-служби президента

Між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і главою Одеської облдержадміністрації Міхеілом Саакашвілі трапилася перепалка на засіданні Нацради реформ в понеділок ввечері.

Про це повідомив депутат БПП Сергій Лещенко з посиланням на присутніх на засіданні учасників.

Згідно з інформацією, після того, як Саакашвілі виступив з доповіддю, Аваков висловив до нього претензії.

"Почалася сварка, Аваков звинуватив Саакашвілі в тому, що він сам злодій. На що Саакашвілі відповів, що у нього нічого немає, окрім чесного імені", - написав Лещенко на своєму Facebook.

Під час сварки, згідно з інформацією, міністр Аваков перейшов на крик зі словами: "Забирайся з моєї країни".

"Вийшовши з рівноваги, Аваков кинув склянкою в Саакашвілі", - зазначив Лещенко.

"Прем'єр-міністр Яценюк обізвав Саакашвілі "гастролером" і теж попросив "забиратися з України", - додав політик.

У відповідь на ці заяви "Саакашвілі сказав, що він такий самий громадянин, проте, на відміну від Яценюка, не грабував Україну".

"Все сталося в присутності президента Порошенка, який намагався заспокоїти сторони, а потім закрив засідання", - повідомив Лещенко.

Про сварку на Нацраді реформ також повідомив в ефірі 5 каналу заступник глави АП Олександр Данилюк. Він зазначив, що під час сварки "полетіла склянка з водою", після чого президент закрив засідання.

Пізніше свою позицію з приводу сварки Аваков висловив на Facebook-сторінці.

"Щойно на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього "Чому він по ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіму, і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ?" втратив над собою контроль", - повідомив він.

"Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Михеілом Саакашвілі... Ти корумпований міністр, а я чесна людина", - перейшов до прямих образ", - зазначив Аваков.

Только что на Раде реформ господин Саакашвили в ответ на мой вопрос к нему - почему он по ОПЗ общался с русским олигарх...

Опубліковано Arsen Avakov 14 грудня 2015 р.

"Я утримався від того, щоб його вдарити - хлюпнув йому в обличчя водою", - повідомив він.

"Я давно не бачив настільки очманілого популіста... Не давав сказати нічого - перебиваючи всіх, включаючи президента", - додав міністр, обурившись тим, що Саакашвілі не надає доказів за своїми звинуваченнями.

Саакашвілі у свою чергу вимагає, щоб було оприлюднено відео з засідання Нацради реформ, під час якого його образили.

Як відомо, раніше Саакашвілі заявив, що втрати українського бюджету від дії корупційних схем становлять не менше 5 мільярдів доларів. Серед головних корупціонерів він назвав Ахметова, Коломойського, Мартиненка, Іванчука.

8 грудня Саакашвілі повідомив, що готовий надати всі документи, що підтверджують його заяви про причетність до корупції Кабінету міністрів і великих бізнесменів країни.

Саакашвілі також заявляв, що Одеський припортовий завод подав на нього до суду, та припускав, що це було зроблено з подачі Яценюка.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування