Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі каже, що на відео з Мазепиним - хтось занадто гладкий

Вівторок, 15 грудня 2015, 19:43

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі запевняє, що не знайомий з Дмитром Мазепиним, а відео, на якому він нібито розмовляє з олігархом - сфальсифіковане.

Про це він заявив на брифінгу у вівторок ввечері.

"Подивіться на мене і подивіться на це. Як на мене це занадто. У мене комплекс через надлишок ваги, але це занадто" , - коментував він відео, яке розповсюдило МВС.

"Як ви вважаєте, у мене є шия? Чому її тут нема? Це офіційний документ, який опублікувало МВС. Ви зрозуміли, яких аферистів ми бачимо", - обурився Саакашвілі.

"Я довго чухав потилицю, що може до мене хтось підходив дійсно. Але чому він не дивився на мене? І я не можу згадати такого. Хто призначає зустрічі в центрі Одеси біля готелю "Моцарт"?! Вони фальсифікують це відео, документи!", - додав він.

Саакашвілі повідомив, що подав запити у відповідні органи, щоб перевірити, коли Мазепин перетинав кордон.

За його інформацією, за час, поки він очолює Одеську ОДА, російського олігарха в Україні не було.

Саакашвілі також висловив сподівання, що відео з Нацради реформ, де відбувся конфлікт з главою МВС та керівником уряду, буде опубліковане.

Окрім того, за словами голови ОДА, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у вівторок скликав зарите засідання уряду, де міністри обговорювали події, що сталися 14 грудня в Адміністрації президента.

Як відомо, у понеділок глава МВС Арсен Аваков та прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликали Саакашвілі "забратися геть з України".

Окрім того, міністр звинуватив Саакашвілі у перемовинах "з російським олігархом з Уралхіму".

15 грудня директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко поширив відео, на якому нібито знята зустріч глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі з російським олігархом Дмитром Мазепиним.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування