Аваков хоче "хоч одну вільну руку" для реформ

Середа, 23 грудня 2015, 16:03
Аваков хоче хоч одну вільну руку для реформ

Глава МВС Арсен Аваков заявляє, що буде працювати на посаді, поки йому дозволяють проводити реформу МВС.

Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Якщо мої руки зайняті відповідями на інтриги і тільки тим, щоб не атакували і дали працювати – така робота мені не цікава.

Якщо хоча б однією рукою я можу робити реформу, а іншою відбиватися від політиканства – гаразд, я згоден. Тому що ми в міністерстві запустили процес реформ", - сказав Аваков.

"І поки ми тримаємо баланс, все нормально. Як тільки ми приймемо бюджет, в якому не буде підтримуватися розпочата нами реформа МВС, я не зможу пояснити це своїм працівникам. Якщо ми не приймемо бюджет – впадуть цілі напрямки", - заявив він.

За словами Авакова, в такій ситуації він не буде нести відповідальність за провал інших, і не бачить "жодних перспектив".

При цьому він додав, що проти уряду йде кілька місяців інформаційна кампанія.

"І формулювалася вона саме так: мовляв, це уряд "Народного фронту", а ми, хороші хлопці з БПП, просто сидимо збоку і спостерігаємо. Або від партії Ляшка, або від "Батьківщини" і "Самопомочі". Сидимо типу поруч, але не маємо до того, що відбувається в уряді, ніякого відношення. Але ж це неправда!" - обурився він.

За словами Авакова, якщо не буде іншого виходу, то він і НФ готові йти на вибори для вирішення політичної кризи.

"Багато журналістів кажуть, що у нас низький рейтинг, які ж вибори? Гаразд, підемо на вибори і там подивимося. Це дозвіл кризи", - заявив Аваков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування